Wedding Goodie Bag

Een bruiloft plannen.... super leuk! Maar waar begin je en waar kun je alle informatie vinden?

Sinds begin dit jaar heeft Cake 5 zich aangesloten bij de Wedding Goodie Bag. De Wedding Goodiebag is het hipste hulpmiddel om je bruiloft mee te plannen en bovendien gratis. De Goodiebag is gevuld met hippe goodies, belevenissen, inspiratie, informatie en nog veel meer. De Goodiebag  kan gratis opgehaald worden bij een afhaalpunt bij jullie in de buurt of hij kan worden opgestuurd tegen betaling van de verzendkosten.

 

De Goodiebag wordt in 25 verschillende regio's door heel Nederland verspreid. De inhoud is per regio verschillend. Zo krijg je dus een Goodiebag met gerichte informatie uit de regio waar jullie zelf wonen en/of gaan trouwen, is dat niet handig?

Ook kun je via de website een persoonlijk Wedding Moodboard samenstellen. Dit is ongeveer hetzelfde principe als Pinterest maar dan met foto's van Nederlandse bedrijven die zich hebben aangesloten bij de Wedding Goodiebag.

 

Hoe werkt het?

Op de website www.weddinggoodiebag.nl vinden jullie alle informatie en een overzicht van alle afhaalpunten. Je vraagt de Wedding Goodiebag  aan door op de knop ‘Bestellen’ te klikken. Vervolgens dien je jouw persoonlijke gegevens volledig in te vullen en kan je kiezen of je de Goodiebag wilt ophalen of wil laten verzenden.

 

Wij hebben natuurlijk een sneak preview gehad van de Goodiebag (die je hiernaast op de foto ziet) maar ook de inhoud is zeker de moeite waard om aan te vragen!

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Dominique (donderdag, 21 september 2017 23:40)

    Wat een tof initiatief!