Wereld Primeur Healthy Cake

WERELD PRIMEUR
Na enkele maanden van research en testen kunnen we jullie nu bekend maken waar we in het geheim lange tijd mee bezig geweest zijn. En met grote trots presenteren wij jullie een compleet nieuwe stijl van taarten.
Steeds vaker kwam bij ons de vraag of we ook iets moois kunnen maken zonder fondant en met ingrediënten die niet alledaags zijn. Deze uitdaging wilden we graag aangaan met dit als eerste resultaat.

Deze taart is een speciaal project geweest van 1 van onze vaste klanten.

Zij wilde voor de verjaardag van hun zoontje een speciale taart waarbij er specifieke wensen waren mbt de ingrediënten. Het moest een zo puur natuurlijk mogelijk taart zijn die er ook nog eens geweldig uit zou komen te zien. En liever geen bananenbrood. ;-). We hebben deze unieke taart dit weekend bij ze geleverd en de reacties waren overweldigend.

 

De decoraties zijn gemaakt van "fruitleer", wat alleen maar bestaat uit vers fruit. Dit wordt gedroogd in een speciale oven, waarna je na enkele uren een fantastisch materiaal krijgt genaamd fruitleer.
Misschien denk je dat gedroogd fruit en fruitleer niets nieuws is. Dat klopt helemaal, dat bestaat al vele jaren. Echter de toepassing zoals die nu gebruikt is kom je nog nergens tegen. En daarom zijn we heel trots dit met jullie te kunnen delen.

Tijdens onze zoektocht naar de perfecte oplossing hebben we ook hulp gehad van personen die al meer ervaring hadden met het drogen van fruit. Deze willen we dan ook graag bedanken voor hun medewerking hierin. Dank aan de mensen van Tribestlife Rawfood Kitchen & Tribest life die het mogelijk hebben gemaakt om tot dit mooie eindresultaat te komen. Zij zijn namelijk de leverancier van de Sedona droogoven en benodigde accessoires die we in dit proces gebruikt hebben.

Wil je meer weten over deze taarten, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

 


#healthycake #rawfoodcake #naturalbirthdaycake #driedfruit #fruitleer #f

Reactie schrijven

Commentaren: 0