Cake 5 bij "Booming Brabant" aan tafel.

Item van de site van RTL 4 Koffietijd.
Claudia en Pim zijn taartkunstenaars
Pim en Claudia maken sinds vier jaar eetbare kunstwerken terwijl ze daarvoor amper een normale taart konden bakken. 

Op het verjaardagsfeest van hun zoon bakte Claudia een taart. Pim vond deze heel mooi maar hij smaakte niet zo goed. Toen besloot Pim om in de taartenbusiness te duiken en nu heeft hij samen met Claudia een bedrijf. 

“Je bent een onderdeel van iemands blije dag. Uiteindelijk is het superleuk, als je het ontwerp klaar hebt, om de reacties te zien. Daar word je zelf ook blij van.”   

Nu maken Pim en Claudia zelfs taarten voor de Koning en ze hebben een Koffietijdtaart gemaakt.

Hieronder kun je het filmpje bekijken. (Bron: RTL4)

 

Artikel in Brabants Dagblad

Yeah, gewoon pagina groot in de Tilburg Plus bijlage van het Brabants Dagblad! Dankbaar voor alle aandacht en complimenten #stadsgezichttilburg #brabantsdagblad #tilburg #cake5nl #dankbaar #trots #super 

0 Berichten

Wedding Goodie Bag

Een bruiloft plannen.... super leuk! Maar waar begin je en waar kun je alle informatie vinden?

Sinds begin dit jaar heeft Cake 5 zich aangesloten bij de Wedding Goodie Bag. De Wedding Goodiebag is het hipste hulpmiddel om je bruiloft mee te plannen en bovendien gratis. De Goodiebag is gevuld met hippe goodies, belevenissen, inspiratie, informatie en nog veel meer. De Goodiebag  kan gratis opgehaald worden bij een afhaalpunt bij jullie in de buurt of hij kan worden opgestuurd tegen betaling van de verzendkosten.

 

De Goodiebag wordt in 25 verschillende regio's door heel Nederland verspreid. De inhoud is per regio verschillend. Zo krijg je dus een Goodiebag met gerichte informatie uit de regio waar jullie zelf wonen en/of gaan trouwen, is dat niet handig?

Ook kun je via de website een persoonlijk Wedding Moodboard samenstellen. Dit is ongeveer hetzelfde principe als Pinterest maar dan met foto's van Nederlandse bedrijven die zich hebben aangesloten bij de Wedding Goodiebag.

 

Hoe werkt het?

Op de website www.weddinggoodiebag.nl vinden jullie alle informatie en een overzicht van alle afhaalpunten. Je vraagt de Wedding Goodiebag  aan door op de knop ‘Bestellen’ te klikken. Vervolgens dien je jouw persoonlijke gegevens volledig in te vullen en kan je kiezen of je de Goodiebag wilt ophalen of wil laten verzenden.

 

Wij hebben natuurlijk een sneak preview gehad van de Goodiebag (die je hiernaast op de foto ziet) maar ook de inhoud is zeker de moeite waard om aan te vragen!

 

 

1 Berichten

Wereld Primeur Healthy Cake

WERELD PRIMEUR
Na enkele maanden van research en testen kunnen we jullie nu bekend maken waar we in het geheim lange tijd mee bezig geweest zijn. En met grote trots presenteren wij jullie een compleet nieuwe stijl van taarten.
Steeds vaker kwam bij ons de vraag of we ook iets moois kunnen maken zonder fondant en met ingrediënten die niet alledaags zijn. Deze uitdaging wilden we graag aangaan met dit als eerste resultaat.

Deze taart is een speciaal project geweest van 1 van onze vaste klanten.

Zij wilde voor de verjaardag van hun zoontje een speciale taart waarbij er specifieke wensen waren mbt de ingrediënten. Het moest een zo puur natuurlijk mogelijk taart zijn die er ook nog eens geweldig uit zou komen te zien. En liever geen bananenbrood. ;-). We hebben deze unieke taart dit weekend bij ze geleverd en de reacties waren overweldigend.

 

De decoraties zijn gemaakt van "fruitleer", wat alleen maar bestaat uit vers fruit. Dit wordt gedroogd in een speciale oven, waarna je na enkele uren een fantastisch materiaal krijgt genaamd fruitleer.
Misschien denk je dat gedroogd fruit en fruitleer niets nieuws is. Dat klopt helemaal, dat bestaat al vele jaren. Echter de toepassing zoals die nu gebruikt is kom je nog nergens tegen. En daarom zijn we heel trots dit met jullie te kunnen delen.

Tijdens onze zoektocht naar de perfecte oplossing hebben we ook hulp gehad van personen die al meer ervaring hadden met het drogen van fruit. Deze willen we dan ook graag bedanken voor hun medewerking hierin. Dank aan de mensen van Tribestlife Rawfood Kitchen & Tribest life die het mogelijk hebben gemaakt om tot dit mooie eindresultaat te komen. Zij zijn namelijk de leverancier van de Sedona droogoven en benodigde accessoires die we in dit proces gebruikt hebben.

Wil je meer weten over deze taarten, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

 


#healthycake #rawfoodcake #naturalbirthdaycake #driedfruit #fruitleer #f

0 Berichten