PRIJZEN

PRIJZEN ZONDER VERRASSINGEN voor alle type taarten. 

 

Wij hanteren vaste prijzen per compleet project voor alle type taarten. De gelegenheid is niet bepalend voor de prijs. 

We houden van duidelijkheid en transparantie! Geen minimum bestelbedrag, geen prijs per bloem of andere decoraties: het aantal bloemen op de uiteindelijke taart kan namelijk afwijken van het schetsontwerp. 

Zodoende hoeven jullie (en wij) geen concessies te doen op het uiteindelijke resultaat en worden jullie ook niet verrast met extra kosten voor het stapelen van de taartlagen, het cakeboard of meer bloemen; dit is allemaal bij de prijs inbegrepen (alleen wanneer jullie extreme 3D bouwwerken, projectietaarten, toevoegingen van veel bladgoud, vuurwerk, verlichting, 3D taart toppers en special effects wensen geldt hiervoor een meerprijs).

 

De meest voorkomende taartcombinaties met bijbehorende prijzen vinden jullie hieronder.

De bezorgkosten worden los van de taart nog berekend. Dat is afhankelijk van de afstand. Als we weten waar de bruiloft of het feest is kunnen we je meteen vertellen wat de kosten zijn. In de regio van Tilburg worden er geen bezorgkosten berekend.

 

3D of Lasercut TAART TOPPER

Deze geprinte of gelagerde taarttoppers worden door ons zelf ontworpen en in huis geprint met onze 3D printer of lasercutter. Het ontwerp en de materiaalkeuze kunnen we samen bekijken. Prijs vanaf € 35,-- per stuk.

 

STAPELEN

Hieronder zien jullie een overzicht van de mogelijkheden. Natuurlijk is het ook mogelijk om de taart nog groter/hoger te maken, zelfs tot 7 lagen hoog.

Het aantal personen dat bij de taart staat vermeldt is het gemiddeld aantal stukken taart dat er minimaal uit kan worden gesneden, afhankelijk van de grootte van de gesneden punten. Naast de ronde taartlagen is het ook mogelijk om te kiezen voor vierkante taartlagen.

Wil je geen stapeltaart maar liever losse taarten of speciale vormen (bijvoorbeeld 2 harten tegen elkaar aan), dan kan dat ook.

 

PRESENTATIE

Onze taarten worden standaard opgebouwd op een cakeboard wat we bekleden in een bijpassende kleur. Dit cakeboard werken we af met een satijnlint.

 

DUMMIE LAGEN

Soms is er voor het aantal gasten dat van de taart eet een stapeltaart van 3 lagen nodig, maar willen jullie wel graag een hoge taart. Het is dan mogelijk om extra lagen te bestellen, maar wellicht zonde als het niet wordt opgegeten. Een mooie oplossing is dan om te werken met dummie lagen: dit zijn taartschijven van piepschuim die op dezelfde manier worden bekleed en gedecoreerd als de eetbare lagen, zodat het een geheel is. Voor een dummie laag betaal je natuurlijk minder dan voor een geheel eetbare taartlaag.

 

Uniek concept: Cake BABS

CEREMONIE INCLUSIEF BRUIDSTAART. Meer informatie over het combi pakket kun je vinden op deze pagina "Trouwambtenaar" 

Rond met dummielaag

Vierkant OP STANDAARD

LOsse taarten

SPECIALE VORM