"The CakeBABS" 

 

Een unieke combinatie van jullie huwelijksceremonie inclusief bruidstaart. 

Hoe leuk zou het zijn als jouw enthousiaste bruidstaartenbakker ook de ceremonie gaat verzorgen? Compleet verzorgt met eigen materiaal voor muziek en speech. 


Tijdens de bruidstaart bespreking weet ik achteraf al heel veel over het bruidspaar. Zoveel zelfs dat je er bijna een ceremonie van kan maken.

De vraag of ik het bruidspaar ook kan trouwen is regelmatig gesteld en vanaf nu kan ik officieel als ceremonieel spreker en zelfstandig gecertificeerd trouwambtenaar (BABS) iedereen in het wettelijke of ceremoniële huwelijksbootje laten stappen. Sinds 14-2-2020 ben ik ook trouwambtenaar bij de gemeente Vught waardoor ik nu in  heel Nederland de wettelijke huwelijksvoltrekking mag verzorgen.

 Foto: Arno de Bruijn - Trouwdag in beeld

 

Compleet zelfvoorzienend in het geluid kom ik op locatie aan. Zo ben je altijd gegarandeerd van perfect geluid voor spraak als muziek. Deze service zit in het pakket. Zo zijn jullie en de videograaf altijd gegarandeerd voor perfect geluid zodat iedereen het kan horen zowel binnen als buiten.


Dus eigenlijk is de "Cakeboss" ook een "CakeBABS" en neemt hij jullie bruidstaart mee zodat je deze na de ceremonie meteen kunt aansnijden.

 

Wil je vooraf geheel vrijblijvend kennis maken met mij dan ben je van harte welkom. Hiervoor neem ik graag de tijd. Zo weet je voordat je beslist of ik bij jullie gewenste stijl pas. Het beste kun je voor het plannen van een  afspraak mij even bellen. 06-28564218

 

Tarief voor de volledige voorbereiding en ceremonie op de dag. (exclusief gemeente toeslagen) 

 

  • Ceremonie € 850,-- (exclusief reiskosten) incl. 21 % b.t.w. Voor alle huwelijksvoltrekkingen buiten de gemeente Vught.
  • Inclusief eigen materiaal voor perfect geluid tijdens de ceremonie. Zowel voor muziek als spraak.
  • Optie: Volledige professionele digitale geluidsopname van de hele ceremonie om alles nog een keer opnieuw te beleven of voor montage onder fotoreportage of video beelden.  € 50,--
  • Bruidstaart prijs is afhankelijk van het aantal personen. In combinatie met de ceremonie wordt er een korting verrekend.
  • Trouw je In de gemeente Vught dan betaal je alleen de gemeente Vught voor de ceremonie.

 

Wil je hier meer over weten dan kun je mij altijd bellen.  06-28564218 of mailen

Ik leg je dan graag vrijblijvend uit wat de mogelijkheden zijn.

 

 

 

We hebben op Spotify een playlist gemaakt met liedjes die goed passen bij de ceremonie. 
Deze begint met een geweldige nummer van zanger en pianist Lars Zebregs. 
Wil je deze lijst beluisteren volg hem dan via spotify.