"The CakeBABS" 

 

Een unieke combinatie van jullie huwelijksceremonie inclusief bruidstaart. 

 

 

Hoe leuk zou het zijn als jullie enthousiaste bruidstaartenbakker ook jullie ceremonie gaat verzorgen? Compleet met eigen materiaal voor muziek en speech?

 

Tijdens een bruidstaart bespreking kom ik al veel details te weten over een bruidspaar. Zoveel zelfs dat je er bijna een ceremonie van zou kunnen maken!

De vraag of ik bruidsparen ook kan trouwen is regelmatig gesteld en in 2020 heb ik de stap gezet en kan ik officieel als ceremonieel spreker en zelfstandig gecertificeerd trouwambtenaar (BABS) iedereen in het wettelijke of ceremoniële huwelijksbootje laten stappen.

 

 Foto: Arno de Bruijn - Trouwdag in beeld

 

Sinds 14-2-2020 ben ik ook trouwambtenaar bij de gemeente Vught waardoor ik nu in  heel Nederland de wettelijke huwelijksvoltrekking mag verzorgen. Compleet zelfvoorzienend wat betreft het geluid kom ik op de locatie aan. Deze service zit in het pakket. Zo zijn jullie altijd gegarandeerd van perfect geluid voor zowel spraak als muziek zodat iedereen de ceremonie goed kan volgen, zowel binnen als buiten. Dat is ook fijn voor de videograaf.

 

Dus eigenlijk is de "Cakeboss" nu ook een "CakeBABS": een unieke combinatie van jullie huwelijksceremonie inclusief bruidstaart. Want ik zorg dat jullie na de ceremonie meteen de bruidstaart kunnen aansnijden!

 

Willen jullie vooraf (geheel vrijblijvend) kennis maken met mij dan zijn jullie van harte welkom. Hiervoor neem ik graag de tijd. Zo weet je voordat je beslist of ik bij jullie gewenste stijl pas. Het beste kun je voor het plannen van een afspraak even bellen.

 

 Tarief voor de volledige voorbereiding en ceremonie op de dag. (exclusief gemeente toeslagen):

  • Ceremonie € 895,-- (exclusief reiskosten) incl. 21 % b.t.w. Voor alle huwelijksvoltrekkingen buiten de gemeente Vught.
  • Inclusief eigen materiaal voor perfect geluid tijdens de ceremonie. Zowel voor muziek als spraak.
  • Optie: Volledige professionele digitale geluidsopname van de hele ceremonie om alles nog een keer opnieuw te beleven of voor montage onder fotoreportage of video beelden.  € 50,--
  • Bruidstaart prijs is afhankelijk van het aantal personen. In combinatie met de ceremonie wordt er een korting verrekend.
  • Trouw je In de gemeente Vught dan betaal je alleen de gemeente Vught voor de ceremonie.

 

Wil je hier meer over weten dan kun je mij altijd bellen. 06-28564218 of mailen

Ik leg je dan graag vrijblijvend uit wat de mogelijkheden zijn.

 

 

 

We hebben op Spotify een playlist gemaakt met liedjes die goed passen bij de ceremonie. 
Deze begint met een geweldige nummer van zanger en pianist Lars Zebregs. 
Wil je deze lijst beluisteren volg hem dan via spotify.