WERKWIJZE

PERSOONLIJK ONTWERP & GRATIS INTAKE GESPREK

Bij het maken van een taart komt veel kijken. Het begint natuurlijk met een idee. Soms zelfs meerdere ideeën die we samen moeten brengen tot een geheel.

Tijdens de (bruids)taartbespreking en proeverij inventariseren we alle wensen en gaan samen met jullie brainstormen om tot een mooi en persoonlijk resultaat te komen. De schets mailen we jullie toe en wanneer alle details naar wens zijn zorgen we dat jullie taart op de juiste dag en tijd klaarstaat.

 

SMAAK NAAR EIGEN WENS

We werken niet met standaard en luxe smaken, onze luxe smaken zijn standaard! En dat heeft geen invloed op de prijs. Jullie kunnen de smaakcombinatie zelf bepalen: tijdens de proeverij presenteren wij jullie 3 verschillende smaakcombinaties om jullie een idee te geven van de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan champagnemousse en frambozen, passievruchtenmousse met aardbeien en zwitserse room met tropisch fruit. Mochten jullie liever iets anders willen dan wordt dat naar jullie wens gemaakt (bijzondere wensen met betrekking tot ingrediënten).

 

GEBRUIK VAN PURE INGREDIËNTEN

De taarten die wij maken worden gevuld met luchtige mousses en fruitpuree. We maken deze mousses zelf met verse ingrediënten. Onze botercrème (waar we de taart alleen mee maskeren) wordt gemaakt op basis van eiwit, waardoor deze smaakt als een zoete crème en niet als boter.

 

DUN FONDANT

Het fondant om de taarten mee te bekleden wordt zo dun mogelijk (± 2mm) uitgerold zodat de smaken van de vullingen niet worden overheerst door fondant.

 

BEZORGING

Wij verzorgen de complete logistieke oplossing: In overleg met jullie locatie wordt de taart in gekoelde conditie op locatie geleverd.

Hierbij maken wij gebruik van speciaal ontwikkelde transportdozen voor stapeltaarten. Deze zijn geïsoleerd en beschermen de taart tijdens het transport.

 

PRIJSOPBOUW

Wij hanteren vaste prijzen per compleet project. We houden van duidelijkheid en transparantie! Geen minimum bestelbedrag, geen prijs per bloem of andere decoraties: het aantal bloemen op de uiteindelijke taart kan namelijk afwijken van het schetsontwerp. Zodoende hoeven jullie geen concessies te doen op het uiteindelijke resultaat en worden jullie ook niet verrast met extra kosten voor het stapelen van de taartlagen, het cakeboard of meer bloemen; dit is allemaal bij de prijs inbegrepen.

Alleen wanneer jullie extreme 3D bouwwerken of projectietaarten, toevoegingen van bladgoud, vuurwerk, verlichting en special effects wensen geldt hiervoor een meerprijs. Een overzicht van de mogelijkheden qua vorm met prijsinformatie vind je hier.

 

Wil je een afspraak maken voor een gratis bespreking/proeverij? Neem dan contact met ons op via email of telefoon.

Het contactformulier vind je hier: INFORMATIE AANVRAGEN